Mititelu: "Încă nu am «murit», tot eu conduc Universitatea Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu a ajuns să-şi dorească plecarea lui Victor Piţurcă (dreapta)
Adrian Mititelu a ajuns să-şi dorească plecarea lui Victor Piţurcă (dreapta)

Patronul Craiovei a făcut o nouă declaraţie cu bătaie către Victor Piţurcă, omul pe care îl bănuieşte că vrea să-i ia echipa

Adrian Mititelu l-a atacat ieri pe preşedintele Silvian Cristescu pentru a arăta cine e şeful în club. "Nu e posibil să arunci cu noroi pe Silviu Lung, pentru că nu merită asta. El suferă mult că nu a apărat şi mai şi aruncă noroi în el. Dacă alţii au ce să le spună, să o facă faţă în faţă, nu prin presă. Am avut o relaţie bună cu Silvian Cristescu, dar cred că acum nu trebuia să vorbească aşa în presă despre Silviu Lung junior. Prin reacţia mea am vrut să arăt că încă nu am «murit» şi că încă eu conduc acest club", a declarat Adrian Mititelu la Sport Total FM.

"Universitatea Craiova e un club care are o povară mare în spate: Craiova Maxima. E greu să ajungi la nivelul lor, orice ai face. Acum avem altă lume, alţi oameni, alte condiţii... Pe atunci, publicul participa şi cu bani, pentru că se cumpărau insigne şi alte produse prin întreprinderile din Dolj, de voie sau de nevoie. Universitatea Craiova era cel mai bogat club din România", a mai spus Adrian Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite