“Suporterii implicaţi în acţionariat - o idee frumoasă, dar inaplicabilă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat pentru editie.ro că implicarea suporterilor în acţionariatul clubului este o idee frumoasă, însă în condiţiile crizei actuale este inaplicabilă.

Ideea ca suporterii să se implice în acţionariatul clubului este una frumoasă, dar, zic eu, inaplicabilă în această perioadă în România, deoarece criza economică a redus mult puterea de cumpărare a oamenilor. Chiar dacă mulţi şi-ar dori asta, nu prea pot să-şi permită", a afirmat Adrian Mititelu.

Acesta a făcut referire şi la conceptul de "socios", afirmând că mulţi vorbesc fără să cunoască înţelesul termenului.

Cât despre mult vehiculata variantă de "socios", sunt surprins să constat că foarte mulţi habar nu au ce înseamnă acest lucru. "Socios" se numesc cei care sunt plătitori de abonamente ori Universitatea Craiova nu a depăşit 500 de "socios" (cumpărători de abonamente) pe an, şi asta la cele mai mici preţuri din ţară. Dacă am avea 10.000 de "socios" la 100 de euro abonamentul am putea să mai discutăm. Atâta timp cât numărul de abonamente este jenant de mic, consider subiectul de prisos", a mai spus Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite