Mititelu despre arbitrajul de la Craiova - CFR: "A fost viciere de rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova spune că echipa sa a fost privată de două lovituri de la 11 metri, care puteau decide soarta partidei în favoarea "juveţilor"

"Am fost mai buni, dar nu se pune. Suntem dezamăgiţi, ce să mai spunem. Dacă şi arbitrii ar fi corecţi, poate am reuşi să şi înscriem. Am avut cel puţin o lovitură de la 11 metri, am vorbit şi cu oameni care au fost delegaţi la partidă. În returul sezonui trecut s-a dat penalty la Iliev şi ne-au bătut, dar astăzi a fost şi mai clar faultul asupra lui Costea, dar nu s-a dat. Se umblă cu ocaua mică. Noi cerem doar ce ni se cuvine. A fost viciere de rezultat. Din Cupa României am fost scoşi de CFR aşa cum am fost scoşi, în retur am luat bătaie de la CFR tot pe o greşeală de arbitraj, nu se mai poate. Vrem să fim şi noi trataţi cum sunt şi celelalte echipe. Puteam să câştigăm, am avut cele mai mari ocazii. Nu puteam spune că am făcut egal doar din cauza arbitrajelor. CFR mi se pare la fel ca anul trecut, numai că noi am jucat diferit. ", a declarat Adrian Mititelu la DigiSport, în cadrul emisiunii Fanatik Show

Alexandru Tudor n-a dat un penalty Craiovei. În minutul 57 al jocului, Mihai Costea a fost tras de tricou în careu de clujeanul Panin, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Acelaşi Mihai Costea a mai solicitat un penalty şi în prima repriză, după un contact cu Nuno Claro, dar Alexandru Tudor a dictat fault în atac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite