Adrian Iordache a semnat cu Pandurii Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Adrian Iordache, aflat în litigiu cu echipa FC Argeş, din Liga a II-a, a semnat, joi, un contract pe două sezoane cu clubul Pandurii Târgu Jiu.


"Mă bucur că s-a rezolvat în sfârşit şi am venit definitiv la Pandurii. Nu cred că voi putea juca acum cu Dinamo, deoarece nu m-am pregătit în ultima perioadă cu echipa, dar sper să intru cât mai repede să joc pentru Pandurii", a declarat Iordache.

Preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a spus că transferul lui Iordache nu a fost scump: " Adrian Iordache îşi dorea să vină la Târgu Jiu, aseară a şi ajuns înapoi aici. Mă bucur că am reuşit să îl transferăm definitiv de la FC Argeş. Cu jucătorul am semnat un contract pe o perioadă de doi ani. Eu îl cunosc din perioada în care arbitram şi am mare încredere în el. Nu a fost un jucător prea scump pentru noi. Era necesar acest transfer, pentru că şi Ionuţ Badea îl dorea pe Adrian Iordache. Şi cunoaştem toţi problemele de aici şi cred că aveam nevoie de un atacant. Am promis că vom aduce un atacant în scurt timp şi ne-am ţinut de cuvânt".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite