Zotta nu e agreat de toţi jucătorii Rapidului. Coman ar vrea să plece la iarnă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Coman
Dani Coman

Numirea lui Constantin Zotta în funcţia de preşedinte al Rapidului a părut să liniştească apele în club şi să umple golul creat de plecarea lui Dinu Gheorghe, dar se pare că nu toată lumea a fost încântată de alegerea patronului.

Dani Coman n-a avut şi nu are în continuare o relaţie bună cu noul preşedinte al "feroviarilor", Constantin Zotta, iar în aceste condiţii, portarul nu vrea să mai rămână în Giuleşti după finalul turului. Cearta dintre cei doi a început în vara lui 2008, atunci când, "Robocop" a fost nevoit să părăsească gruparea "feroviară". Portarul s-a transferat la FC Braşov, unde a jucat două sezoane, iar în vara lui 2010 a revenit în Giuleşti, alături de Dinu Gheorghe. Se pare că decizia fostului piteştean este irevocabilă, iar din iarnă giuleştenii vor fi nevoiţi să-şi caute un nou goalkeeper care să-l înlocuiască pe Dani Coman, scrie prosport.ro.

În afara lui Coman, şi alţi fotbalişti vor să părăsească Giuleştiul la iarnă. Ezequias, Sburlea sau Apostol vor ca după finalul turului să părăsească gruparea "feroviară", toţi fiind nemulţumiţi de faptul că au fost folosiţi prea puţin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite