Zotta e preşedinte, dar tot Taban e şeful! Vezi noua organigramă a Rapidului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid ajunsese în urmă cu câteva săptămâni în situaţia penibilă de a nu avea niciun conducător la echipă şi niciun om pe sectorul administrativ. Sesiszând anomalia, George Copos a remediat problema şi, pentru ca să nu se mai vorbească despre asta, a făcut publică noua organigramă.

Astfel, Constantin Zotta a fost prezentat în funcţia de preşedinte executiv al clubului, post rămas vacant după plecarea lui Dinu Gheorghe. Cum se vede şi în imagine, Zotta îi este totuşi subordonat lui Ion Taban, preşedintele Consiliului de Administraţie şi mâna dreaptă a lui George Copos. De altfel, Taban este şi singurul care are drept de semnătură asupra banilor din club, iar Zotta se ocupă strict de activitatea fotbalistică.

Pentru a nu se mai spune că Rapid are cei mai puţin oameni în conducerea administrativă, după plecarea ofiţetului de presă, Cristian Costache, pe site-ul clubului s-a postat o nouă organigramă în care reies 13 posturi. Dintre acestea, 12 sunt ocupate, iar postul de ofiţer de presă e vacant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite