Zotta: "Avem nevoie de suporteri. Olandezii vin fără fani!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui are şansa să refacă începutul de sezon eliminând pe Twente în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Preşedintele Vasluiului, Constantin Zotta, speră ca publicul din Piatra Neamţ să ajute echipa lui Hizo să treacă de olandezi, mai ales că aceştia nu vor fi susţinuţi de suporteri la meciul retur.

"Sper să fim susţinuţi puternic de publicul din Piatra Neamţ. Au toate motivele să ne încurajeze, doar aşa pot vedea echipe din grupele Ligii Campionilor sau măcar din Europa League. Olandezii au anunţat că vin la meci cu maximum 30 de apropiaţi ai echipei. Nu vin cu suporteri", a spus Zotta la Radio GSP.

Preşedintele Vasluiului recunoaşte superioritatea olandezilor şi spune că antrenorul Hizo se confruntă cu o nouă problemă: accidentarea fundaşului Cînu este mai gravă decît se părea iniţial.

"Cînu are probleme mari. Dacă stă doar o lună are mare noroc. Se pare că problemele sînt mai grave decât părea iniţial.Noi avem jucători valoroşi şi cu experienţă, dar jocul de miercuri este foarte greu. Mai ales că Twente i-a învins pe Ajax în Supercupa Olandei", a mai spus Zotta la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite