Zotta a fost dat în judecată de FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Zotta
Constantin Zotta

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat că gruparea pe care o conduce l-a acţionat în judecată pe preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta.

"FC Vaslui l-a acţionat în instanţă pe domnul Zotta pentru anumite debite pe care le are către club. La momentul oportun vom face precizări în ce constau aceste datorii şi le vom dovedi în instanţă. Cât priveşte pretinsele cereri salariale ale domnului Zotta, acesta şi-a încasat drepturile băneşti în avans pe patru luni la instalarea sa la club", a spus Damian.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, la Sport.ro, că preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a încercat să corupă câţiva jucători vasluieni înaintea meciului direct, promiţându-le transferuri.

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, declaraţiile finanţatorului Adrian Porumboiu, potrivit cărora mai mulţi jucători ai grupării moldave au fost contactaţi de oficiali ai FC Rapid înaintea partidei din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a postat, luni, un comunicat pe site-ul grupării "feroviare" prin care afirmă că oficialii vasluieni îl atacă pentru a-l face să renunţe la litigiul financiar pe care îl are cu gruparea moldoveană.

Echipele FC Vaslui şi Rapid se vor întâlni, marţi, de la ora 20.30, la Vaslui, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite