Zotta: "Cei de la Vaslui mă atacă pentru că am un litigiu financiar cu ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Zotta
Constantin Zotta

Preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a postat, luni, un comunicat pe site-ul grupării "feroviare" prin care afirmă că oficialii vasluieni îl atacă pentru a-l face să renunţe la litigiul financiar pe care îl are cu clubul moldovean.

"Îi rog pe cei de la Vaslui, după toate aşa zisele dezvăluiri cum că eu contactez jucătorii lor pentru a le promite ştiu eu ce, să nu mai implice Rapidul în toată această poveste. Dacă doresc să se contreze cu mine le stau la dispoziţie, dar să nu atragă în această poveste echipa noastră! E normal să mă atace, am un litigiu financiar cu ei şi vor să mă determine să renunţ. Aşa cred cei de la Vaslui că mă sperie şi mă fac să îmi retrag memoriul? Eroare. Am o veste proastă pentru ei: nu o voi face şi nici nu permit ca Rapidul să fie tras într-o astfel de poveste urâtă! Certaţi-vă cu mine dacă aveţi chef, dar lăsaţi-mi clubul în pace!", se arată în comunicatul publicat pe site-ul echipei Rapid.

Zotta a negat că ar fi vorbit cu jucători vasluieni despre posibile transferuri ale acestora. "Vreau să spun răspicat următorul lucru: nu am discutat cu absolut nimeni de acolo despre oferte sau transferuri, totul e o invenţie pentru a inflama atmosfera înainte de meci. Şi nu m-am ocupat niciodată cu aşa ceva! Nu am vorbit niciodată cu vreun jucător şi nu am făcut nicio ofertă de a veni la Rapid. Nici acum şi în nici o altă zi de cînd am plecat de acolo. Dacă există vreun jucător care să afirme aşa ceva să iasă public şi să probeze. Eu îmi pun telefonul cu toate apelurile şi mesajele la dispoziţie! Şi nu voi lăsa lucrurile nerezolvate, cei care mint vor plăti. Îi rog mai ales pe fondul acestui episod jenant pe fanii noştri să fie alături de noi, îi asigur că nu ne ocupăm de lucruri de care să le fie ruşine! Nu noi!", a menţionat el.

Preşedintele rapidist crede că oficialii vasluieni încearcă să mute atenţia în altă parte. "Spun ca Rapidul să fie lăsat în pace deoarece tot acest scandal e un pretext. Apropo, e deja obişnuinţă ca oficialii de la FC Vaslui să procedeze aşa înaintea meciurilor importante. S-a întâmplat cu CFR, cu Oţelul... De ce? Probabil pentru a se acoperi problemele de arbitraj. Am primit un telefon important şi mi s-a atras atenţia că va fi măcel!", a mai spus oficialul rapidist.

Zotta se întreabă de ce antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, nu a spus că a vorbit cu el la telefon duminică timp de 30 de minute. "Am rămas prieten cu oameni de acolo, am mai vorbit cu ei şi nu s-a sesizat nimeni până acum! Chiar ieri am discutat 30 de minute la telefon cu Viorel Hizo, iar acum privesc mirat cum acest fapt e trecut cu vederea chiar de către el. Oare nu cumva am încercat să îl momesc şi pe el? Am vorbit de 25 de ori la telefon cu Hizo de când am plecat de acolo, probabil că am tot pus la cale aranjarea meciului, nu? Dacă am vorbit ieri la telefon înseamnă că unul dintre noi e dispus să trântească jocul? Eu? Sau Viorel Hizo? Trăim într-o lume nebună!", a explicat el.

Zotta a mai spus că toate contractele semnate de el la FC Vaslui au fost contrasemnate de preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Ciprian Damian. "Iar la o altă acuză mincinoasă, legată de contracte, răspund astfel: Toate actele semnate de mine au fost contrasemnate şi de Ciprian Damian după ce au fost aprobate şi supervizate de către Adrian Porumboiu", a concluzionat Constantin Zotta.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, la Sport.ro, că preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a încercat să corupă câţiva jucători vasluieni înaintea meciului direct, promiţându-le transferuri.

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, declaraţiile finanţatorului Adrian Porumboiu, potrivit cărora mai mulţi jucători ai grupării moldave au fost contactaţi de oficiali ai FC Rapid înaintea partidei din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Echipele FC Vaslui şi Rapid se vor întâlni, marţi, de la ora 20.30, la Vaslui, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite