Zotta: "Şi Rapid doreşte arbitri străini la meciurile importante"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Zotta
Constantin Zotta

Preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că gruparea pe care o conduce doreşte arbitri străini la meciurile importante pe care le va disputa în partea a doua a campionatului.

"Ca fost arbitru, nu-mi face plăcere să spun, dar realitatea mă loveşte. La meciurile importante, la derbiuri, îmi doresc şi eu arbitri străini pentru că am elimina foarte multe discuţii. Îmi doresc linişte în vestiar înaintea meciurilor, jucătorii să uite de poveştile astea legate de arbitraj", a spus Zotta.

În Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal programată, luni, se va supune la vot aprobarea ca la anumite meciuri din cadrul Ligii I, să fie delegate brigăzi de arbitri străini.

În ceea ce priveşte campania de transferuri a clubului în această perioadă, oficialul giuleştean a explicat că Rapid nu se va implica în licitaţii şi va aduce numai jucători de care are nevoie, aşa cum a procedat şi în cazul împrumutului atacantului Alexandru Ioniţă de la FC Koln. "Mă bucur că l-am adus pe Ioniţă, aşa nu voi mai primi reproşuri că Rapid nu aduce jucători. Am transferat un jucător pe care îl cunoaştem, care provine din grădiniţa Rapidului şi care vrea să arate că are valoare şi care sunt convins că ne va ajuta să ne atingem obiectivele. Avem dubluri pe aproape toate posturile, nu vom face transferuri pentru a licita sau pentru a a fi tot timpul la show-urile de la televizor. Vom aduce doar jucătorii de care avem nevoie", a menţionat preşedintele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite