Zotta: "Daniel Pancu va rămâne, e un simbol pentru micii rapidişti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Zotta
Constantin Zotta

Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a afirmat că Daniel Pancu nu va pleca din Giuleşti.

"Am stat 25 de minute de vorbă cu Daniel Pancu ieri, sută la sută el va continua cu Rapid. Mai sunt cinci luni şi jumătate până îi expiră actuala înţelegere. Ne dorim tare mult ca Dan să rămână la Rapid. Este un băiat deosebit, a făcut foarte multe pentru club şi ţinem cont de acest lucru. Ni-l dorim în continuare, nu văd nici o problemă, mai ales că Dan este rapidist, îl consider un simbol pentru micii rapidişti.

Cu siguranţă că va rămâne la echipă, o să vedem pe ce perioadă vom face contractul. Din punctul de vedere al clubului, nu e nici o problemă. Ne dorim să fie alături de noi tot timpul.

Rapid este interesat de achiziţionarea unui vârf, pentru că brazilianul Casio şi-a manifestat decizia de a pleca şi probabil aşa se va întâmpla. Curelea reprezintă o dorinţă de-a noastră, dar aici George Copos şi Vasile Şiman pot rezolva un eventual transfer. Şi Varga ar fi interesant pentru noi.

Spadacio şi-a reziliat contractul cu PAOK şi se pare că va semna un contract în Brazilia", a spus Constantin Zotta la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite