Zota, prezentat oficial la Rapid: "Am venit cu norocul. Sper să câştigăm eventul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Zotta
Constantin Zotta

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Rapidului, Ioan Taban, a preluat azi rolul patronului George Copos şi l-a prezentat oficial pe Constantin Zota ca preşedinte executiv al clubului, funcţia ocupată în trecut de Dinu Gheorghe.

"Domnul Zotta e rapidist şi sunt convins că a rămas la curent cu tot ce se întâmplă la club. A fost decizia Consiliului de Administraţie şi a domnului Copos ca funcţia de preşedinte executiv al Rapidului s-o ocupe Constantin Zotta. Domnul Zotta a intrat deja în pâine şi se va deplasa cu echipa la Târgu Jiu pentru meciul de sâmbătă. Domnul Zotta este un norocos. Primeşte o echipă cu un lot foarte bun, cu o stabilitate financiară bună şi cu un antrenor foarte bun. În 2012 va fi cumplit însă cu banii, dar vom face eforturi, ca şi până acum", a afirmat Taban.

Constantin Zotta a spus şi el cât de fericit este că s-a întors în Giuleşti.

"Sunt fericit că am revenit la Rapid. E o mare bucurie pentru mine şi trebuie să recunosc că atunci când am primit oferta, n-am stat pe gânduri. Am venit ca să continui ce s-a făcut aici pentru că Rapid are un parcrus foarte bun. Sper ca la finalul acestui sezon, Rapid să câştige pentru prima dată eventul. Am pus o singură condiţie când am negociat: ca domnul Copos să fie în permanenţă alături de mine şi de echipă. Am petrecut aproape opt ani în Giuleşti şi asta nu se uită. Chiar şi când am fost departe de echipă, am fost tot timpul cu sufletul alături de băieţi.

Am avut mari emoţii la meciul cu Gaz Metan, dar Pancone mi-a făcut un cadou frumos de bun venit. Voi fi alături de Răzvan Lucescu şi îl voi ajuta cu tot ce pot ca să câştige titlul şi să-şi ia o revanşă pentru modul în care a fost tratat la echipa naţională.

Ca sa ma intorc la Pancu, chiar vreau să specific că al doilea transfer făcut de mine la Rapid atunci când am venit la club a fost transferul lui de la Cesena în Giuleşti. Până acum, Rapidului i-a lipsit norocul, dar sper să fi venit eu cu el".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite