Zicu s-a "speriat" de Balauru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre Poli Timişoara şi FCM TÂrgu Mureş s-a încheiat 0-0 dar Zicu putea aduce victoria gazdelor dacă nu rata în minutul 90 un penalty obţinut de Alexa. Portarul celor de la FCM Târgu Mureş, Balauru a parat şutul pe mijlocul porţii expediat de mijlocaş, iar timişorenii nu se distanţează de Oţelul după ce au primit o mână de ajutor în lupta pentru titlu şi de la CFR care a învins FC Vaslui, 1-0.

TIMIŞOARA: Pantilimon - Helder, Burcă, Ghionea, Sepsi - Goga, Alexa, Curtean, Zicu - Magera, Zăgrean.Antrenor: DUsan Uhrin jr.
 
TG MUREŞ: Balauru - Szilagyi, L. Munteanu, Bruno Fernandes, L. Rus - Vasilache, Vagner, Cordos, Astafei- Didi, Raduţă.Antrenor: Ioan Sabău

Timişoara rămâne neînvinsă pe teren propriu, singurele puncte pierdute sunt în remizele cu: Astra, Pandurii (2-2) şi FCM Târgu Mureş (0-0).De partea cealaltă, echipa lui Sabău marcase în 6 din ultimele 7 meciuri în deplasare, singura dată când mureşenii nu au înscris a fost în remiza cu Gaz Metan.

Deşi au fost susţinuţi de cîteva mii de suporteri, gazdele nu reuşiseră nici după 20 de minute să trimită unşut spre poartă.

Singura şansă de gol a a venit în minutul 44, cînd Zăgrean a trimis în braţele portarului de la 3 metri, după o centrare foarte bună a lui Goga.

La pauză a fost 0-0. Zicu şi Zăgrean au încercat să înscrie dar fără şanse. Mai mult, gazdele au fost nevoite, în minutul 73, să-l schimbe pe Pantilimon cu Taborda, după ce a fost lovit în cap de Astafei.

Zicu a avut şansa golului decisiv de la penalty, obţinut de Alexa, dar a ratat şi timişorenii pierd şansa de a se distanţa de Oţelul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite