Zicu, aproape de FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul dinamovist Ianis Zicu ar putea avea o destinaţie surprinzătoare. Deşi schimbul Zicu - Grigorie cu Rapid era ca şi făcut, pe fir a intrat şi clubul bănăţean care l-a deturnat pe fotbalistul dinamovist.

UPDATE Zicu negociază cu Poli. Stanciu: În principiu ne-am înţeles

Mijlocaşul a mers de dimineaţă la stadion, iar apoi a ajuns la sediul clubului însoţit de Daniel Stanciu.

"În principiu ne-am pus de acord. Există o înţelegere între cele două cluburi şi urmează ca în cursul zilei de astăzi să semnăm contractul. A fost o înţelegere între Dinamo şi Timişoara, financiar a fost avantajos pentru ambele cluburi. Zicu este un fotbalist de real talent şi nu cred că se pune problema să ne convingă pentru că orice echipă de Romania şi l-ar dori în lot. Este un fotbalist care a fost la Inter Milano şi care a cochetat cu echipa naţională. Timişoara şi l-a dorit de 3 ani şi iată că încet încet aducem jucătorii pe care îi dorim. Dacă domnul Iancu va găsi resursele să-l aducem şi pe Moraes şi încă un atacant, atunci eu zic că avem o echipă mai bună decît în anii trecuţi. Am o promisiune că dacă ne calificăm în Europa League vom face o ofertă pentru Moraes", a spus Daniel Stanciu la sport.ro

"Au fost multe nume pe listă, dar din păcate multe au căzut. Eu mi l-am dorit foarte mult pe Ovidiu Burcă, a fost şi la Timişoara, am discutat, iar apoi ne-am văzut la Bucureşti dar nu am ajuns la o înţelegere", a mai spus Stanciu.

Patronul clubului FC Timişoara, Marian Iancu s-a înşeles cu preşedintele dinamovist Nicolae Badea pentru achiziţionarea lui Zicu în schimbul a 300.000 de euro. Fotbalistul urmează să semneze contractul, conform căruia va încasa 180.000 de euro pe sezon.

Iancu şi-a propus să-i resusciteze cariera lui Zicu, fotbalist care a mai avut un reviriment în urmă cu trei ani când a îmbrăcat, pentru un retur de campion tricoul clubului Rapid. Tot de la Dinamo, timişorenii l-au luat şi pe atacantul Hristu Chiacu.

Mai citreşte şi: ZICU SE ANTRENEAZĂ CU FC TIMIŞOARA ÎN ACEASTĂ SEARĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite