Zicu: "Alexa va fi un antrenor special, ca Mourinho"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre cei mai importanţi jucători ai Politehnicii Timişoara, Dan Alexa şi Ianis Zicu, au susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu FCM Târgu-Mureş. Căpitanul Timişoarei, Dan Alexa, a declarat că meciul cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău este unul foarte dificil, cu Oţelul, Vaslui şi Dinamo care vor decide totul.

În ceea ce priveşte meciul de sâmbătă, Alexa a spus că toţi jucătorii de la Timişoara cunosc valoarea tehnicianului mureşean de pe vremea când pregătea pe Poli. Cel supranumit "Chirurgul" a mai spus că Poli nu mai are să facă niciun pas greşit.

"Avem un program greu, ne aşteaptă meciuri dificile, practic jucăm cu Oţelul, Vaslui, Dinamo şi o deplasare foarte grea la U Cluj. Nu mai sunt meciuri uşoare, chiar cel de sâmbătă e unul greu, cu o echipă bună, disciplinată, cu un antrenor pe care îl apreciez foarte mult, îşi pune amprenta asupra echipei, pune foarte mult suflet, ne cunoaşte. Asta e situaţia, noi trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o până acum şi să ne îndeplinim obiectivul.
"Aici, domnul Sabău a reuşit performanţe notabile, nu are rost să mai amintim pe cine am eliminat cu dânsul şi cu siguranţă e un dezavantaj că jucăm împotriva lui. Dar suntem favoriţi, trebuie să câştigăm. Un joc bun şi o victorie ne-ar aduce acel declic şi vom avea aceeaşi atmosferă ca la începutul de retur.Ca evoluţie, în ultimele meciuri, nu am fost conform aşteptărilor, suntem conştienţi de asta. Am ajuns în situaţia în care nu avem voie să facem paşi greşiţi, jucăm meciurile directe în deplasare cu Vaslui şi Oţelul. Cred că avem un lot valoros şi cu siguranţă suntem favoriţi.Campionatul e o cursă de anduranţă, poţi să ai perioade mai puţin bune şi contează clasamentul final. Nu e important cine va fi pe primul loc de Paşti, aşa cum nu a fost important că noi am fost o etapă pe primul loc", a spus Dan Alexa într-o conferinţă de presă.

Golgheterul Timişoarei, Ianis Zicu, a spus că cel mai important este că Poli îşi are soarta în propriile mâini, netrebuind să depindă de alţii. Machidonul a mai spus că are încredere în colegul său Alexa, despre care a declarat că va fi un mare antrenor, asemeni lui Jose Mourinho.

"Important este că depindem doar de noi, putem câştiga titlul dacă învingem în toate meciurile, nu stăm la mâna rezultatelor indirecte.Această partidă este foarte importantă pentru a putea trece peste momentul greu de la meciul cu Rapid, când am suferit prima înfrângere.Nu mă gândesc acum la cauzele jocului mai slab, prefer stilul lui Mourinho, ne concentrăm la fiecare partidă şi prefer să câştigăm toate meciurile, chiar dacă vom avea un joc mai puţin reuşit.
Sunt sigur că Dan Alexa va fi un antrenor special, ca Mourinho. Are toate calităţile necesare. Dar nu cred că aş vrea să fie antrenorul meu, ştiu eu de ce", a adăugat Zicu, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite