Zicu: "Aducerea titlului în Banat ar fi maximul ce putem obţine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Zicu (stânga)
Ianis Zicu (stânga)

Jucătorul Ianis Zicu a declarat, marţi, că va juca la gruparea bănăţeană atâta timp cât va fi iubit şi apreciat, acesta precizând că în cazul în care va obţine titlul în acest sezon, atunci cu siguranţă va juca şi la anul pentru FC Timişoara.

"Aducerea titlului în Banat ar fi maximul ce îl putem obţine. Sper să joc aici atâta timp cât sunt iubit şi apreciat. Dacă vom obţine titlul voi rămâne să joc aici în Liga Campionilor. Eu mai am oricum cinci ani contract cu Timişoara", a spus Zicu.

Ianis Zicu a afirmat că în cazul în care antrenorul Dusan Uhrin jr va avea încredere în calităţile sale atunci va avea evoluţii bune în continuare. "Sunt sigur de calităţile mele şi dacă antrenorul are încredere în mine nu o să-l dezamăgesc indiferent de postul pe care mă va folosi", a adăugat Zicu.

Mijlocaşul grupării bănăţene regretă că antrenorul Cosmin Contra nu mai pregăteşte pe FC Timişoara. "Îmi pare rău pentru Cosmin, deoarece a fost alături de noi în toată această perioadă. Păcat de ratarea calificării în semifinalele Cupei. Acum nu e timp de regrete şi sperăm ca împreună cu noul antrenor să facem treabă bună. Am auzit lucruri frumoase despre Dusan Uhrin, iar pentru dânsul vorbesc rezultatele", a subliniat Zicu.

Ianis Zicu speră ca Adrian Cristea să accepte oferta pentru un transfer la FC Timişoara. "E unul dintre cei mai buni jucători din campionatul României şi cu siguranţă ne va ajuta foarte mult dacă va veni aici. Are mult timp petrecut la Dinamo şi probabil că îşi doreşte şi el o schimbare. Mă feresc să-l conving, pentru că dacă nu va fi aşa cum îşi doreşte el, apoi îmi va reproşa mie asta", a completat Zicu.

Ianis Zicu s-a arătat surprsins de faptul că a fost premiat de primăria Timişoarei pentru evoluţiile sale din acest an. "Este un lucru foarte frumos care nu credeam că se va întâmpla atât de repede ţinând cont că trecusem printr-o perioadă foarte proastă. Acest lucru nu puteam să îl realizez fără colegii mei. Sper ca la vară să primim toţi câte o diplomă pentru câştigarea titlului", a precizat Zicu, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite