ZerOţelul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii pot aduna în această seară primele puncte în actuala ediţie a Ligii Campionilor şi să iasă de pe lista formaţiilor care n-au fost în stare să scoată nici măcar un rezultat de egalitate.

În momentul de faţă, Oţelul, Villarreal şi Dinamo Zagreb sunt singurele grupări cu zero puncte. În cazul în care nu va scoate cel puţin o remiză cu Basel, echipa lui Dorinel Munteanu are mari şanse să încheie campania din cea mai tare competiţie intercluburi fără vreun punct. Asta deoarece, în ultima etapă, „oţelarii" se deplasează la Lisabona pentru partida cu Benfica, de unde e greu de crezut că se vor întoarce cu o victorie sau o remiză.

În cel mai rău caz am luat un punct

Dacă vor ieşi din Ligă cu zero puncte, gălăţenii vor mai stabili un record negativ. Vor deveni prima formaţie din România care părăseşte această competiţie fără vreun punct! În ultimul timp, şi Steaua a fost aproape de o astfel de ruşine. În sezoanele 2007-2008 şi 2008-2009, roş-albaştrii au încheiat faza grupelor cu câte un punct după ce au remizat cu Slavia Praga (1-1), respectiv Fiorentina (0-0).

Ruşinea Ligii

Pe lângă faptul că au bifat eşecuri pe linie, elevii lui Dorinel Munteanu au înregistrat mai multe recorduri ruşinoase în acest sezon de Liga Campionilor:
- Codaşă la posesie: 37%
- Codaşă la cornere: 11
- Cele mai multe cartonaşe roşii: 2
- Se află în top 3 la cele mai puţine goluri marcate: 1
- Cele mai multe faulturi comise: 70.

"Vreau ca Oţelul să depăşească recordul Urziceniului, care a făcut opt puncte în Ligă. Vreau să obţinem nouă puncte în grupă.''
Dorinel Munteanu la începutul sezonului

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite