Zenga vrea să-l ia pe Mutu cu zece milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Nasr Riad insistă pentru achiziţionarea lui Adrian Mutu! Formaţia antrenată de Walter Zenga, la care joacă şi românii Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş, a sosit ieri în Italia pentru un cantonament de trei săptămâni şi cu această ocazie conducătorii arabi vor negocia transferul „Briliantului”.

Saudiţii oferă şase milioane de euro Fiorentinei şi un contract în valoare de zece milioane de euro pe trei ani jucătorului de 31 de ani. Informaţia a fost publicată de prestigioasa publicaţie italiană, „Gazzetta dello Sport".

Mutu însă nu se grăbeşte să meargă în campionatul unde, pe lângă Petre şi Cociş, evoluează şi Rădoi (Al-Hilal). Chiar dacă se află în stare de suspendare după cel de-al doilea scandal de dopaj din carieră, românul e dorit de tot mai multe echipe în ultima perioadă. Galatasaray, Fenerbahce şi Beşiktaş s-au înscris şi ele în cursa pentru achiziţionarea atacantului de la Fiorentina, dar acesta nu pare interesat să joace în Turcia.

Surse autorizate susţin că fostul tricolor îşi doreşte să evolueze în campionatul din Statele Unite, la LA Galaxy, grupare cu care ar fi purtat deja câteva runde de negocieri. La LA Galaxy, el ar urma să fie coleg cu starul englez David Beckham!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite