Zenga: "Când m-a dat afară, Gigi mi-a stricat şi cununia civilă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul saudiţilor de la Al-Nasr, Walter Zenga, a comentat perioada în care a activat la Steaua şi a avut de-a face cu Gigi Becali.

"Mă deranja că spunea despre un jucător că e slab, atunci antrenorul pierde din autoritate în faţa jucătorilor. Patronul bagă bani, are întotdeauna dreptate, dar nu trebuie să vorbească la televizor. După 27 de etape, Gigi m-a dat afară, mi-a stricat şi cununia civilă. Am trecut peste tot, peste noroaie, zăpadă cu Villareal şi m-a dat afară", a declarat Zenga la Sport.ro.

"Fără Gino Iorgulescu n-aş fi ajuns niciodată în România. El mi-a fost naşul de botez în antrenorat. Prima dată l-am refuzat, pentru că nu am avut permis de muncă, iar a doua oară, după ce Oli a plecat la Steaua, cu FC Naţional calificată în UEFA, am venit. În acel sezon am jucat cu Naţional 6 meciuri în UEFA şi atunci nu era sistemul grupelor. Acum mă doare inima să văd ce se întâmplă la Naţional", a mai spus Zenga, amintindu-şi de venirea sa în România.

"Mă întorsesem în Italia, dar după ce a plecat Piţi de la Steaua, am fost sunat şi m-am întos imediat. Echipe ca Steaua, Dinamo sau Rapid nu se refuză. La fel ca Inter, Milan sau Juventus în Italia. Acum s-a mai schimbat puţin treaba, Unirea şi CFR sunt echipe puternice", a completat Zenga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite