Zece pentru Oli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali este disperat să-l ţină pe Olăroiu la echipă şi promite transferuri de top. Tehnicianul pare încântat doar de Moraes. Oficialii din Ghencea s-au săturat de evoluţiile mediocre ale Stelei din acest sezon, dar şi din ultimii ani, şi promit o altă faţă a echipei din campionatul viitor.

Olăroiu este ca un idol pentru Gigi Becali. De aceea, finanţatorul roş-albaştrilor este hotărât să depună toate eforturile pentru a-l ţine pe actualul tehnician la echipă şi din sezonul viitor.

„Calificarea a fost obţinută 100% din meritul lui Oli. Încă nu l-am convins să rămână, dar o să aduc 10 jucători pentru sezonul următor. Am acontat deja câţiva, facem un lot valoros, nu ca până acum. Iar dacă va reuşi să câştige Cupa, nu cred că va da cu piciorul la o continuare. Steaua a cumpărat deja patru jucători, iar al cincilea, Junior Moraes, este ca şi acontat în cazul în care va fi declarat liber de contract de către FIFA. Meme Stoica pregăteşte şi el câteva transferuri de pe piaţa portugheză, pe care a explorat-o în ultimul timp. 

„L-am pus pe Mihai să ia legătura cu Spadacio şi cu impresarii lui. Vom mai aduce nişte mijlocaşi străini de mare valoare. Nu cred că Olăroiu ar refuza jucători precum Mihai Costea, Moraes, Spadacio sau Rusescu", a mai declarat Gigi Becali.

Gigi l-a supărat pe Oli

Până să-l convingă pe Olăroiu să rămână şi din vară la Steaua, finanţatorul roş-albaştrilor a reuşit deja să-l supere pe tehnicianul de 41 de ani. Motivul l-a dezvăluit chiar Gigi: „Oli a simţit şi marcatorul în Cupă. Mi-a zis: «Îl bag pe Ţiganu' (n.r. - Dică), că face el ceva şi dă gol». La final, după ce l-am criticat pe Dică, Oli s-a supărat şi mi-a spus: «Băi, Gigi, eu jocurile astea le joc cu cei şapte pe care zici tu că-i dai afară. Cât sunt eu antrenor nu dai pe nimeni afară! Eu am de câştigat trei meciuri cu ăştia pe care-i dai tu afară». Nu mai zic nimic de Dică. Dacă continuă Oli, şi-mi spune că rămâne Dică? Nu e normal să rămână?". 

Ţintele roş-albaştrilor în această vară

Jucător        De unde vine    Situaţie    Post

Mihai Costea    Univ. Craiova    100%    atacant
Gabriel Matei    Pandurii    100%    fundaş
Raul Rusescu    Unirea Urziceni    100%    atacant
Dorinel Popa    Victoria Brăneşti    100%    mijlocaş
Junior Moraes    Metalurg Doneţk    90%    atacant
Juliano Spadacio    Rapid    70%    mijlocaş
Tiberiu Bălan    Sportul Studenţesc    70%    mijlocaş
Tiago Targino    Vitória Guimarães    50%    atacant
Yazalde Pinto    Rio Ave    40%    atacant
Renan Garcia    Beira-Mar    40%    mijlocaş

Încă o echipă arabă pe urmele lui Oli

Cosmin Olăroiu s-a înţeles deja verbal cu şeicii care conduc gruparea Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, pe care ar urma s-o preia în vară, însă de curând a intrat în atenţia unei alte echipe din zona Golfului Persic: Al-Ittihad. Gruparea saudită din Jeddah l-a contactat de curând pe antrenorul Stelei, însă Oli a evitat să le dea arabilor un răspuns concret.

Mihai Stoica: „Luăm titlul la anul"

Managerul general al Stelei este convins să în sezonul viitor Steaua va câştiga titlul. „Renaşterea echipei trebuie pregătită minuţios. Ne vom atinge toate ţintele, vom reconstrui o echipă care să fie competitivă. Nu concep ca Streaua să nu câştige titlul în sezonul viitor, indiferent de cine va fi antrenor, deşi visul meu ar fi să rămână Olăroiu", a spus Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite