Zece dinamovişti, cercetaţi de Poliţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape întreg „11-le“ lui Andone va ajunge săptămâna viitoare la sediul Secţiei 22 pentru audieri în cazul torţelor din Ghencea. În „lot“ se află şi Mărgăritescu, care în prezent e cercetat în dosarul unor maşini de lux furate. Dacă va fi găsit vinovat de o nouă infracţiune şi-ar putea pierde libertatea.

Jandarmeria a anunţat ieri că în urma analizării imaginilor difuzate de posturile TV, zece fotbalişti ai "câinilor" sunt surprinşi când aruncă în galeria roş-albilor fulare şi mingi cu însemnele echipei, însă în interiorul acestora existau materiale pirotehnice. "Deocamdată nu se poate formula o acuzaţie asupra lor. Se vor identifica martori şi trebuie determinat cu precizie dacă e vorba de materiale pirotehnice. Se vor face verificări şi la stadion şi apoi cei zece vor fi chemaţia la audieri. Jandarmeria a făcut doar o acţiune de constatare şi a trimis imagini cu jucătorii care aruncau materialele promoţionale, într-unul dintre ele aflându-se materiale pirotehnice", au explicat surse judiciare.

Totuşi, fotbaliştii au fost anunţaţi că săptămâna viitoare trebuie să se prezinte la Secţia 22 Poliţie pentru audieri. Dintre toţi, Mărgăritescu are cea mai gravă situaţie pentru că era deja implicat într-un alt dosar de natură penală. "China" e cercetat în libertate, după ce a colaborat cu autorităţile, fiind acuzat că a cumpărat cu bună ştiinţă un autoturism furat. Acum, dacă va fi găsit vinovat că a introdus torţe în stadion ar putea fi băgat după gratii pentru că este al doilea caz penal în care este implicat.

Au jucat cu porţile închise

Comisia de Disciplină a LPF a hotărât ieri la ora 10.00 ca partida de la ora 14.00 dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa să se dispute cu porţile închise. O premieră, mai ales că până acum aceleaşi comisii tergiversau un caz timp de câteva săptămâni. În plus, "câinii" nu au avut de suferit pentru că la meciul cu bistriţenii vânduseră puţine bilete şi vor beneficia de aportul suporterilor la partida de acasă cu CFR.

Singurul inconvenient este plata unei amenzi de 20.000 de lei. Chiar dacă au fost luaţi prin surprindere şi au venit la stadion, suporterii care şi-au luat bilet la meciul de ieri vor fi despăgubiţi: vor primi banii înapoi sau tichet la următoarea partidă de pe teren propriu, cea cu CFR. Cei zece dinamovişti chemaţi la audieri:Andrei Mărgăritescu, Ionel Dănciulescu, Gabi Torje, Valerică Găman, Liviu Ganea, Cristi Bălgrădean, Valeriu Bordeanu, Cătălin Munteanu, Marius Alexe, Ştefan Bărboianu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite