„Zdreanţa“ se-ntoarce la „ciobanul opărit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica este aproape să revină ca preşedinte în Ghencea la trei ani după ce a plecat cu scandal, perioadă în care s-a jignit frecvent cu Gigi Becali. Cei doi s-au arătat deschişi la o nouă colaborare.Plecarea lui Ilie Dumitrescu l-a pus pe jar pe patronul Stelei, care, de luni seară încoace, caută cu disperare soluţii pentru liniştirea apelor la club.

După ce l-a învestit pe fostul secund Edi Iordănescu în funcţia de antrenor interimar, Gigi Becali a insistat pe lângă tatăl acestuia să revină în iarbă pentru a prelua frâiele echipei. "M-a sunat de trei ori, ultima oară în seara de marţi, să-mi ceară să antrenez eu echipa. I-am zis că sunt implicat în alt proiect, sunt senator, iar funcţia mea nu e compatibilă cu cea de tehnician", a dezvăluit Anghel Iordănescu.

Citiţi şi:

MM Stoica: "Vreau condiţii peste cele oferite lui Piţurcă pentru a reveni în Ghencea!"

 Astfel, s-a ajuns la soluţia Dan Petrescu, antrenor care îşi încheie contractul cu ruşii de la Kuban Krasnodar la 6 noiembrie, însă echipa sa are şanse să fie deja promovată matematic încă dinaintea acelei date.

„Am vorbit cu el, însă nu am bătut palma"

Totuşi, cea mai mare surpriză ar fi refacerea cuplului care a câştigat titlul la Urziceni, Petrescu - Mihai Stoica. În cazul în care negocierile dintre patronul roş-albaştrilor şi fostul antrenor al Unirii se vor încheia cu success, revenirea fostului manager al ialomiţenilor în Ghencea este aproape sigură, mai ales că la Steaua au ajuns între timp şi şapte dintre foştii jucători de la Urziceni.

"Am avut o discuţie cu Becali în care m-a întrebat ce părere am de Meme Stoica. Eu i-am zis că este unul dintre cei mai buni manageri, că poate ajuta mult Steaua, mai ales că îi cunoaşte foarte bine pe jucătorii Urziceniului. I-am spus să-l aducă la Steaua, dacă vrea performanţă şi dacă poate să treacă peste conflictul cu el", a mai declarat fostul selecţioner.

"E posibil ca Meme să se întoarcă. Am vorbit cu el, însă nu am bătut palma deja. Mi-aş dori să revină, ca să lansăm lumii un mesaj de pace. El ar putea redresa situaţia la echipă, la asta se pricepe cel mai bine. În plus, i-ar ajuta şi pe jucătorii de la Urziceni să se integreze", a recunoscut şi latifundiarul.

„Condiţii peste Piţurcă!"

Fostul manager al Unirii a recunoscut discuţiile cu Gigi Becali, însă a mărturisit că nu va accepta să revină la Steaua în orice condiţii. "Am nevoie de răgaz, e o hotărâre foarte grea. E pentru prima dată după trei ani când nu refuz categoric să merg în Ghencea, dar drumul e lung. Ca să mă întorc, am nevoie de condiţii peste ce a avut Piţurcă, mai ales că preiau o echipă din mers", a explicat Mihai Stoica.

Gălăţeanul se teme că nu-i poate aduce pe Dan Petrescu sau Cosmin Olăroiu pe banca roş-albaştrilor. "Nici Oli, nici Petrescu nu cred că vor veni. Dan e aproape promovat. El şi-ar dori să antreneze Steaua, dar nu acum, iar în două luni se pot compromite şansele la titlu. Edi Iordănescu trebuie să rămână, dar nu ca principal. Mă voi întâlni cu patronul şi vom vorbi pe această temă", a concluzionat Meme.

Cele mai acide replici dintre Gigi şi Meme

-Gigi Becali: " Te-am învăţat cum să te-mbraci şi cum să te tunzi. Ai venit la chelie de la Galaţi, de aveai faţă de homosexual şi te-mbrăcai precum un bulangiu. Când ai plecat de la Steaua, ai început să porţi iar portocaliu şi roşu. Cum te las din mână, cum îţi arde de bărbaţi"

-Mihai Stoica: " Pentru mine nu mai exişti. Cât timp vei fi tu acolo, eu nu mă mai întorc în Ghencea"

-Gigi Becali: " Mi se rupe mie de tine. O cauţi cu lumânarea, eşti cel mai obraznic din fotbalul românesc"

-Mihai Stoica: " Şi ce-o să-mi faci? Trimiţi iar bodyguarzii după mine?"

-Gigi Becali: " Eşti un nimeni! Du-te naibii de zdreanţa dracului că vin acum peste tine"

-Mihai Stoica: " Uşor Jackie Chan, nu impresionezi pe nimeni. N-am crescut oile împreună, cioban opărit!"

-Gigi Becali: " Avea dreptate Piţurcă când îţi spunea «Miţa biciclista»"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite