Zapata l-a ţinut la curent pe Pepe Moreno cu ce se întamplă la Steaua: "Iau campionatul!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre Pepe Moreno care s-a întors la Steaua să ia titlul pierdut în 2008 în faţa lui CFR Cluj, Trapattoni care este dorit de naţionala Nigeriei sau despre Manfred Amerell care se retrage în urma reproşurilor. Printre alte subiecte, Cheryl Cole este uimită de gestul soţului, iar Ivanov s-ar întoarce la Steaua.

Zapata l-a ţinut la curent pe Pepe Moreno cu ce se întamplă la Steaua: "Iau campionatul!" Pepe Moreno s-a întors la Steaua să ia titlul pierdut în 2008 în faţa lui CFR Cluj. Pepe Moreno nu se teme de rivalul din atac, grecul Kapetanos. Într-un retur la Steaua, columbianul a dat 8 goluri. După plecarea din Ghencea, a marcat un singur gol într-un an şi jumătate. Steaua s-a întărit cu Pepe în atac şi a renunţat la fundaşul bulgar Ivanov. Gigi Becali a auzit că e...gay, scrie sport.ro.

Trapattoni dorit de naţionala Nigeriei. Giovanni Trapattoni rămâne unul dintre cei mai căutaţi selecţioneri de către federaţiile de pe mai multe continente. Mai mult ca sigur el se va despărţi de Irlanda, după ce a ratat calificarea la CM din Africa de Sud doar ca urmare a acelui gol cu cântec din barajul cu Franţa. Dorit de turci, Trapp pare mai degrabă tentat de o aventură exotică, în fotbalul african. A primit oferta ivorienilor dar numai pentru durata participării la Mondial, pe care a respins-o ca jignitoare, tocmai din această cauză, scrie Prosport.

În urma reproşurilor, Amerell se retrage. Situaţia este destul de greu de ordonat. Manfred Amerell a respins din nou toate acuzaţiile aduse la adresa lui, în acelaşi timp a renunţat la funcţiile pe care le-a avut în cadrul aparatului comisiei de arbitri din cadrul forului de specialitate. Federaţia Germană (DFB) a reacţionat oarecum uşurată, scrie Sport Total Fm.

Cheryl Cole, uimită de gestul soţului. Pozele cu Ashley Cole gol în poziţii indecente au lăsat-o fără replică pe soţia fotbalistului. Cheryl Cole a fost sunată imediat după apariţia informaţiilor pe The Sun de Victoria Beckham, care a chemat-o în vacanţă în LA la casa soţilor Beckham... ca să uite de necazuri, scrie sport.ro.

Ivanov s-ar întoarce la Steaua. Ivanov spune că nu i-a transmis nimeni de la club că s-ar putea transfera în România, însă ar fi încîntat să joace sub comanda lui Mihai Stoichiţă. Steaua mai trage speranţe că îşi va putea completa lotul cu încă un fundaş central. Dacă pistele Ouon şi Tall sunt definitiv închise, iar Boubacar Diarra nu l-a mulţumit pe Stoichiţă, acum, cei din Ghencea vor să rezolve aducerea bulgarului de 21 de ani Ivan Ivanov, de la ŢSKA Sofia, gruparea antrenată de Ioan Andone, scrie Gazeta Sporturilor.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite