Zapata, Pleşan şi Baciu n-au loc nici la Steaua II!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au fost daţi afară de Victor Piţurcă, „renegaţii" Robinson Zapata, Mihăiţă Pleşan, Eugen Baciu şi Emil Ducu Ninu au mai avut parte zilele trecute de o surpriză neplăcută.

Cei trei au fost anunţaţi să facă bine să-şi găsească cât mai repede echipe, pentru că în noul sezon vor avea uşile închise şi la „satelitul" Steaua II! „Victor Piţurcă mi-a spus că vârsta maximă a jucătorilor de la echipa a doua va fi de 21 de ani. Jucători precum Zapata, Baciu şi Pleşan nu au voie nici măcar să participe la antrenamente. Dacă nu-şi găsesc echipe până la startul sezonului, atunci îşi vor primi banii, dar nu vor juca deloc.

Ei se vor pregăti în continuare sub comanda lui Florin Marin, iar în momentul în care dânsul nu va mai fi disponibil, le va fi repartizat un alt tehnician din cadrul Centrului de Copii şi Juniori", a declarat antrenorul Stelei II, Leo Strizu. Dintre toţi, Eugen Baciu are situaţia cea mai complicată, întrucât Steaua trebuie să-i plătească 400.000 de euro lui Dumitru Sechelariu în cazul în care fundaşul este transferat la o altă echipă sau este declarat liber de contract.

„Acum şase ani, Steaua a luat un jucător de la FCM Bacău cu 75.000 de euro. Acum e vremea să plătească pentru că s-a folosit de el. Eu de ce să-l ajut pe Baciu, dacă el s-a comportat ca un ţărănoi?", a spus fostul primar al Bacăului.

„Renegaţii“ care nu şi-au găsit echipă

Nume   Meciuri /Goluri     la Steaua
Zapata - (32 de ani)- 85/0
E. Baciu-  (30)- 87/0
Pleşan - (28)- 40/3
Ninu - (24)- 6/0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite