Zanetti: "Ne-am făcut singuri viaţa grea cu FC Vaslui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
427 de meciuri oficiale  are FC Vaslui în palmares, puţin peste jumătatea partidelor în care Zanetti  a evoluat la Inter.
427 de meciuri oficiale are FC Vaslui în palmares, puţin peste jumătatea partidelor în care Zanetti a evoluat la Inter.

Căpitanul formaţiei Internazionale Milano, Javier Zanetti, a declarat italienii şi-au făcut singur viaţa grea la meciul cu FC Vaslui, încheiat la egalitate, scor 2-2, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa.

"Am făcut un meci mare, nu era uşor, ne-am făcut singuri viaţa grea, dar cu mare determinare şi caracter am reuşit să trecem. În fotbal nu trebuie să te consideri niciodată învingător: am văzut cum a fost cu Hajduk, acum cu Vaslui, important este că echipa îşi continuă creşterea", a declarat Zanetti.

Formaţia FC Vaslui a fost eliminată din Liga Europa, după ce a terminat la egalitate, joi seară, în deplasare, scor 2-2 (1-0), meciul cu echipa italiană Internazionale Milano, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. Golurile vasluienilor au fost marcate de Stanciu '35 din penalti şi Varela '79, în timp ce pentru italieni au înscris Palacio '76 şi Guarin '90+2. În tur, Inter Milano s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite