Hamza Younes va putea debuta la Petrolul în meciul cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamza
Hamza

Atacantul tunisian Hamza Younes, care a semnat săptămâna trecută un contract valabil trei ani şi jumătate cu Petrolul Ploieşti, a primit, marţi, cartea verde şi va putea juca pentru noua sa echipă în partida din deplasare cu Rapid, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

Conform site-ului oficial al grupării prahovene, Hamza Younes a jucat 176 de meciuri, între 2005 şi 2011, pentru Club Sportif Sfaxien, marcând 66 de goluri, iar ultima dată a fost legitimat la Etoile Sportive du Sahel. În 2011, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a făcut parte din lotul echipei naţionale a Tunisiei, câştigătoare a Campionatului Africii pe Naţiuni, competiţie rezervată jucătorilor ce evoluează pe continentul african.

În altă ordine de idei, la antrenamentul de luni, jucătorul ploieştean Alin Buleică a suferit o fractură a metatarsianului cinci de la piciorul drept, accidentare în urma căreia va lipsi de pe teren, cel mai probabil, până la jumătatea lunii aprilie. În cadrul aceleiaşi şedinţe de pregătire, tehnicianul Valeriu Răchită l-a testat pe atacantul ivorian Axel Cedric Konan, în vârstă de 29 ani. Legitimat ultima dată la formaţia elveţiană Bellinzona, Konan nu a trecut testele fizice, astfel încât gruparea ploieşteană a renunţat la transferul său.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite