Wotte a petrecut cu femei înainte de meciul cu Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a suspendat din funcţie pe antrenorul olandez se pare că este unul extrem de dubios. Wotte ar fi petrecut cu câteva femei şi un apropiat al finanţatorului de la Internaţional Piteşti, Benone Lazăr.

Potrivit surselor din cadrul clubului craiovean, conducerea Universităţii a intrat în posesia unor informaţii, dar şi a unor fotografii prin care arată că în seara dinaintea meciului cu Internaţional Piteşti, Wotte şi unul dintre secunzii săi au fost văzuţi într-un alt hotel decât cel în care era cazat echipa, însoţiţi de un anume Voicu, apropiat al finanţatorului grupării Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr, şi de două tinere. Cei doi au părăsit hotelul târziu, după miezul nopţii.

"Am fost plecat pentru puţin timp împreună cu unul dintre secunzi, pentru a da invitaţii unor apropiaţi la meci. Nu este adevărat că m-am întâlnit cu femei", scrie Pro Sport conform mediafax.

Un alt amănunt invocat de conducerea clubului este acela că programul pentru ziua meciului ar fi fost făcut în aşa fel în cât să dezavantajeze echipa. De exemplu, jucătorii au fost treziţi la ora 11.00, în loc de ora 09.00, pentru un meci care era programat la ora 15.00.

Universitatea Craiova a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că antrenorul Mark Wotte şi secundul său Gerard van Ruitenburg au fost suspendaţi pentru o perioadă de 30 de zile din funcţiile pe care le ocupau la gruparea olteană, din cauza rezultatelor slabe obţinute în retur. De pregătirea echipei se ocupă, până la finalul sezonului, Eugen Trică şi George Biţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite