Wesley Lopes, atacant FC Vaslui: „Nu putem lua titlul cu aşa greşeli de marcaj!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul e nemulţumit că munca echipei sale s-a dus pe apa sâmbetei din cauza unor erori defensive făcute în partida cu Timişoara. Vaslui - Timişoara s-a încheiat, joi seară, nedecis, scor 1-1. Avantaj? Oţelul Galaţi, care a învins „U” Craiova, revenind pe prima poziţie a clasamentului.

Vedeta Vasluiului, Wesley, recunoaşte că formaţia lui a rămas, în acest moment, cu a treia şansă la campionat. Nici ieri, sud-americanului nu-i trecuse supărarea pricinuită de remiză.

„Adevărul": Cum ţi se pare rezultatul cu Timişoara, acest 1-1?

Wesley: Este clar că nu e deloc bun. Nu ne ajută prea mult acest punct. Este exact ca o înfrângere. Trebuia să învingem ca să rămânem cu şanse mari la titlu.

Jocul prestat de Timişoara cum l-ai analiza?

Nu s-a văzut bine şi la TV? Timişoara a venit la noi să se apere. Ei s-au gândit că dacă ar câştiga ar fi perfect pentru ei, iar, dacă nu se poate, atunci să joace la egal. Ce bucurie au avut la finalul meciului...

De ce nu a reuşit Vasluiul să ţină de rezultat, după ce a deschis scorul?

Pentru că am făcut greşeli de marcaj. Am avut 1-0, apoi, imediat, o ocazie să facem 2-0, dar am ratat, iar ei, pe contraatac, ne-au dat gol. Dacă vrei să iei campionatul, nu se poate să faci greşeli de marcaj.

Cine are prima şansă la titlu?

Cred că Oţelul. Oricum, în niciun caz noi. Oţelul joacă acasă cu Timişoara şi, dacă învinge, este aproape campioană. Totuşi, mă gândesc că un egal în acea partidă ne-ar avantaja pe noi. Stăm la mâna Oţelului şi a Timişoarei.

Tu eşti mulţumit de jocul tău din meciul cu Timişoara?

Staţi puţin! Păi, am întâlnit o echipă bună, pe care o respectăm. Nu se poate ca la fiecare meci să dea gol Wesley şi Adailton.

Dacă Vaslui nu intră în Liga Campionilor, tu o să pleci?

Nu, nu. Eu mai am trei ani din înţelegerea cu Vaslui şi nu vreau să plec. Am luat locul cinci, apoi locul trei, am jucat finala Cupei, iar acum aştept să intrăm şi în Ligă.

Programul candidatelor la titlu

- Oţelul 61 p: Brăneşti (d), Timişoara (a), Astra (d)
- Timişoara 60 p.: Urziceni (a), Oţelul (d), Dinamo (a)
- Vaslui 58 p.: Astra (d), Sportul (a), Pandurii (d)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite