Wesley: „Plec de la Vaslui după meci!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea finalei Cupei României Timişoreana, brazilianul spune că are trei oferte. Wesley Lopez (29 de ani) va juca azi ultimul său meci pentru FC Vaslui. Brazilianul poate ajunge la CFR Cluj, Steaua sau Dinamo.

„Gata, plec de la Vaslui. Impresarul meu m-a anunţat că am trei oferte din România şi încă două din străinătate. Eu sper să rămân în ţară pentru că mă simt foarte bine aici. Mi-ar fi greu să plec în altă parte, dar să vedem, voi şti mai multe după finala Cupei pe care vreau să o câştig ca să îmi termin treaba cu bine la Vaslui", a declarat Wesley. Atacantul considerat unul dintre cei mai buni „stranieri" din ţară câştigă 450.000 de euro pe an, fiind cel mai bine plătit jucător din Liga I, dar îşi doreşte un salariu şi mai mare.

Surse autorizate susţin că cele trei cluburi din România care sunt interesate de transferul jucătorului sud-american sunt CFR Cluj, Steaua şi Dinamo, „câinii" fiind dispuşi să-l achiziţioneze la schimb cu Ousmane N'Doye. Brazilianul a venit la FC Vaslui la începutul anului 2009, de la Leixoes, în schimbul sumei de un milion de euro.

A mai făcut nazuri

Wesley şi-a anunţat prima oară intenţia de a părăsi Vasluiul în luna februarie a acestui an. Ofertat insistent de arabii de la Al-Wasl, el l-a anunţat atunci pe Adrian Porumboiu că refuză să mai joace pentru formaţia antrenată de Marius Lăcătuş în cazul în care nu va primi o mărire considerabilă de salariu. Ca să-l convingă să joace în continuare la Vaslui, patronul i-a promis la un moment dat că îi va dubla salariul în cazul în care echipa va câştiga campionatul.

Lăcătuş, la ultimul meci

Un alt nume important al vasluienilor care va pleca după meciul de azi e chiar antrenorul Marius Lăcătuş. „Fiara" speră să câştige primul său trofeu din cariera de tehnician. „Meciul cu CFR e unul în care nu contează cum câştigi, ci doar s-o faci. Nu mă interesează dacă o vom face după prelungiri sau chiar după lovituri de pedeapsă. Sper să nu fie primul şi ultimul meu trofeu, ci doar un început", a declarat Lăcătuş, care va încheia conturile cu Vaslui.

„Am avut o discuţie cu domnul Porumboiu, i-am explicat care e motivul pentru care aş pleca de aici. Dacă nu voi mai rămâne în ţară, voi face acest lucru pentru binele copilului meu, aceasta fiind singura cauză. Nu are nicio legătură cu fotbalul, pentru că la Vaslui a fost şi este foarte bine", a încheiat fostul mare jucător al Stelei.

20 de trofee ale Cupei României a câştigat Steaua, lider la acest capitol, pe locul doi aflându-se Rapid, cu 13, iar Dinamo pe trei, cu 12

77 de finale s-au disputat în Cupa României până în prezent, prima ediţie fiind câştigată de Ripensia Timişoara în 1933

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite