Wesley: „Nu mai vreau la Vaslui!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wesley Lopez refuză să‑şi prelungească înţelegerea cu FC Vaslui şi se află foarte aproape de un transfer la CFR Cluj. Wesley nu mai vrea să mai audă de moldoveni, chiar dacă a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători cu 24 de goluri în 70 de meciuri.

„Simt că este nevoie de o schimbare în cariera mea de jucător. La Vaslui m-am simţit foarte bine, toată lumea m-a susţinut şi, de aceea, îmi doresc să ne despărţim în condiţii civilizate. Îmi pare rău că nu am reuşit să cucerim Cupa României în sezonul trecut şi asta m-a afectat destul de mult. La ora asta cred că cel mai bine şi pentru mine, dar şi pentru FC Vaslui, este să plec. Sunt în ultimele şase luni de contract şi voi vedea ce îmi rezervă viitorul", susţine brazilianul.

Wesley Lopez recunoaşte că agentul său a primit mai multe oferte de transfer. Deşi evită să recunoască, brazilianul este şi în atenţia CFR-ului, care e gata să-i plătească un salariu de 200.000 de euro anual. „Nu pot spune ce echipe sunt interesate, dar sunt cunoscute în Liga I. Vreau să mai joc cel puţin trei ani în România şi cred că asta se va şi întâmpla dacă lucrurile merg bine", anunţă Wesley.

"Dacă nu semnează pentru încă cel puţin un an, atunci Wesley va trebui să plece. Se comentează prea mult pe acest subiect. "
Adrian Porumboiu
patron FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite