Brazilianul Wesley, dezamăgit de rezultatul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei FC Vaslui, Wesley, s-a declarat supărat pentru că a pierdut o partidă foarte importantă, cu Steaua. În schimb, fotbaliştii de la Steaua s-au bucurat în special pentru antrenorul lor, Mihai Stoichiţă, devenit ţinta apostrofărilor unor spectatori.

Brazilianul Wesley Lopes a fost dezamăgit de eşec, dar va continua să lupte pentru a obţine cât mai multe puncte. "Sunt supărat pentru că am pierdut o partidă foarte importantă, nu am fost deloc concentraţi. Lăcătuş ne-a spus în vestiar, după meci, că nu s-a terminat nimic după aşa ceva. Nu trebuia să fim atât de relaxaţi în meciul cu Steaua, chiar dacă adversarul este unul foarte dificil. Noi vom continua să luptăm pentru a ne îndeplini obiectivul, vom avea rezultate bune, fiindcă nu degeaba suntem surpriza campionatului", a opinat atacantul.

Fundaşul Ionuţ Rada spune că echipa şi-a dorit victoria şi pentru Mihai Stoichiţă, care a devenit ţinta fanilor. "Sunt foarte fericit pentru succes, am sperat tot timpul. A trebuit să facem totul pentru a câştiga acest meci, am crezut până în ultima secundă şi Dumnezeu ne-a răsplătit. Am luptat şi pentru Mihai Stoichiţă, nu e normal ce i se strigă. E bine şi că am oprit seria de victorii a Vasluiului, e foarte important să avem rezultate bune", a spus fundaşul.
Columbianul Juan Carlos Toja crede că victoria Stelei este cu atât mai importantă, cu cât a reuşit să stopeze elanul vasluienilor: "Sunt foarte bucuros, e un rezultat important pentru noi. Trebuie să menţinem aceeaşi atitudine, am jucat foarte bine şi am fost norocoşi pe final. Vaslui a fost o echipă grea, dar e important că ne-am impus şi că suntem pe primele locuri", a afirmat mijlocaşul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite