Weldon încă nu a semnat cu CFR. „Nu ştiu dacă voi rămâne, mai sunt câteva detalii de pus la punct“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul Weldon Santos de Andrade a ajuns azi-noapte la Cluj, dar a dezvăluit că nu este sigur că va rămâne. Atacantul spune că mai sunt de pus la punct unele detalii cu fostul său club, Benfica, pe care le va discuta cu preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan.

Patronul lui CFR, Arpad Paszkany, precum şi preşedintele Iuliu Mureşan au anunţat că atacantul brazilian de la Benfica Weldon este transferat în Gruia. Acesta a ajuns azi noapte la Cluj, dar urmează să mai pună la punct unele detalii legate de mutarea la Cluj. Jucătorul spune că i-ar face plăcere să lucreze cu Jorge Costa, pe care îl ştie de la Academica de Coimbra:

„Nu am semnat încă niciun contract, pentru că mai sunt unele detalii de pus la punct cu Benfica şi cu cei de aici. Mă voi întâlni cu preşedintele şi sper să semnez, pentru că mi-ar face plăcere să joc sub comanda lui Jorge Costa, pe care-l ştiu de la Academica, a făcut lucruri bune acolo. De la CFR, sunt amic cu Rafael Bastos, care mi-a spus lucruri bune despre Cluj. Nu ştiu nimic despre oraşul Cluj, doar despre CFR, care în ultimii ani şi-a făcut un nume. E un club bun, cu ambiţii mari. Dacă ne vom înţelege, semnez pe doi ani“, a declarat acesta după ce a aterizat la Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite