Weldon (CFR Cluj) a fost suspendat cinci etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Weldon (CFR Cluj)
Weldon (CFR Cluj)

Atacantul echipei CFR Cluj, Weldon Dos Santos, a fost suspendat cinci etape de Cosmisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal şi a primit o penalitate de 5.000 de lei, după eliminarea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-1.

Jucătorii Gabriel Mureşan (CFR Cluj) şi Dan Roman (Gaz Metan Mediaş), eliminaţi în meciurile cu Steaua Bucureşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ, au fost suspendaţi câte o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei fiecare.

În urma probelor noi şi pe fondul cauzei, Comisia de Disciplină a redus sancţiunea clubului Petrolul Ploieşti de la şase meciuri fără spectatori şi penalitate de 60.000 de lei la patru etape şi penalitate de 40.000 de lei.

Comisia de Disciplină a hotărât, la 2 noiembrie, ca Petrolul Ploieşti să joace şase meciuri fără spectatori şi să piardă partida cu Steaua prin forfait, în urma incidentelor care au avut loc la partida din etapa a XII-a a Ligii I, suspendată la 30 octombrie, la scorul de 0-2. De asemenea, membrii Comisiei de Disciplină a LPF au decis ca gruparea din Ploieşti să primească o penalitate financiară de 60.000 de lei. La 10 noiembrie, Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis să menţină sancţiunile dictate de către Comisia de Disciplină, respingând apelul clubului Petrolul.

Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a intrat pe teren în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz. Mai mulţi jucători ai Stelei l-au lovit cu picioarele pe fanul care a pătruns pe teren, în încercarea de a-l imobiliza. După ce forţele de ordine au calmat spiritele şi l-au reţinut pe suporterul respectiv, arbitrul Robert Dumitru a eliminat doi jucători stelişti, pe Martinovici şi pe portarul Stanca, pentru loviturile aplicate fanului ploieştean. Meciul a fost reluat, dar în scurt timp o petardă aruncată din tribune l-a rănit pe portarul stelist Tătăruşanu, care intrase în locul lui Stanca. După acest nou incident, arbitrul a decis oprirea partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite