Walter Zenga: "Echipa care e pe cel mai bun drum e Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Walter Zenga şi-a amintit de perioada scurtă petrecută la Dinamo şi spune că nu regretă niciun moment petrecut în Ştefan cel Mare. Antrenorul Italian spune că se întâmplă lucruri ciudate la formaţia din Ştefan cel Mare şi nu înţelege de ce nimeni nu e mulţumit, deşi Dinamo e lider în Liga 1.

Zenga nu este de acord cu schimbările dese de antrenor de la Steaua şi afirmă că Rapid s-a întărit cel mai mult, mizândpe trupa antrenată de Răzvan Lucescu în acest sezon.

"Nu am niciun regret, din niciun loc unde am stat. Am întâlnit oameni de la care am avut ce învăţa. Chiar şi din greşeli, poate mai mult. Dacă repeţi greşeala, înseamnă că nu ai înţeles nimic. Echipa care e pe cel mai bun drum, din punctul meu de vedere, e Rapid. A revenit Răzvan, au adus jucători buni. Eu aşa văd.

E puţin straniu ce se întâmplă la Dinamo. E pe primul loc, dar parcă e pe opt. Se pare că nimeni nu e mulţumit de ce se întâmplă la Dinamo. Steaua a schimbat un alt antrenor şi e... pfff... Nu zic asta pentru că Stan nu e antrenor bun, dar nu e normal să nu ai continuitate. Nu poţi schimba antrenorul la fiecare şase luni.

Echipa naţională era deja eliminată. Piţurcă mi-a zis că nu am dreptul să vorbesc despre fotbalul românesc, iar eu îi mulţumesc frumos, îmi văd de drumul meu. Nu mi se pare că echipa naţională a României a făcut mai mult cu Piţurcă decât cu Răzvan Lucescu", a declarat Walter Zenga, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite