Walter: "La iarnă reiau discuţiile cu Meme Stoica"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a anunţat că la finalul turului va reîncepe negocierile cu Mihai Stoica pentru a prelua postul de manager general al ardelenilor.

"Avem procese mai vechi, cu firme care cer datorii de acum trei-patru ani, litigii cu foşti jucători, şi am preferat să aşteptăm ca lucrurile să se aşeze din acest punct de vedere. Mihai Stoica vine să construiască aici şi nu am vrut să-l încurc. Nu puteam să-l aduc aici şi să-i pun toate lucrurile astea în spate. Aşteptăm pînă în iarnă, cînd reluăm discuţiile punctual şi ştim exact pe ce ne bazăm, în funcţie de locul ocupat de echipă.  Din vară, vom juca pe un stadion nou, de 30.000 de locuri, şi asta contează enorm. E bine că echipa ne aduce linişte. Sperăm să mai aducem încă trei puncte mîine (n.r. - vineri), cu Gloria Bistriţa. E un meci foarte important. Cu Mihai Stoica oricum voi mai discuta, suntem în relaţii bune. Într-adevăr, cred că am avut discuţiile cele mai serioase", a declarat Florian Walter.

 "Am primit foarte multe mesaje din partea suporterilor Universităţii Cluj, după ce am asistat, la Sibiu, la meciul cu Oţelul Galaţi. Din păcate, nu pot face parte din club pentru că nu mă pot autopropune. Am vorbit cu Florian Walter, a rămas să mă sune, dar nu a făcut-o, iar eu nu bat la uşă, nu sunt disperat ca alţii", a spus Meme Stoica.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite