Walter explică de ce l-a vrut pe "Prinţ" în centru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a explicat de ce l-a sfătuit pe antrenorul Ionuţ Badea în timpul jocului cu CFR Cluj (scor 1-1) să-l mute pe Adrian Cristea în centrul liniei de mijloc.

"I-am sugerat lui Ionuţ Badea să-l mute pe Cristea în centru pentru că, probabil, eram mai liniştit decât el şi vedeam altfel jocul. L-am simţit pe Adrian foarte motivat încă de la pauză, iar în repriza a doua a partidei cu CFR a jucat foarte bine", a declarat Walter.

Florian Walter a luat loc pe banca tehnică la ultimele patru partide ale echipei sale, iar joi, în repriza secundă a meciului cu CFR Cluj, s-a implicat în tactica formaţiei ardelene, sugerându-i antrenorului Ionuţ Badea să-l mute pe Adrian Cristea pe poziţia de mijlocaş central.

Finanţatorul clujenilor a explicat că Universitatea va evolua şi în primele etape ale campionatului viitor la Mediaş, în meciurile considerate pe teren propriu, până când noul stadion din Cluj-Napoca va fi finalizat. Termenul anunţat pentru inaugurarea arenei din Cluj a fost stabilit pentru începutul lunii octombrie. "Am depus deja în dosarul pentru licenţiere contractul de închiriere a stadionului din Mediaş. Probabil că acolo vom juca în primele etape din sezonul viitor. Arena din Cluj se va termina la timp, chiar ieri (n.r. - sâmbătă) am trecut pe acolo şi se lucra de zor", a spus finanţatorul Universităţii Cluj.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite