Walter, de la "U" Cluj: "Nu mai pot. Deja totul a atins o limită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, a declarat că ia în calcul posibilitatea de a renunţa la finanţarea echipei din cauza atitudinii mai multor fani care l-au înjurat şi au avut un comportament de "huligani" la adresa antrenorului Marian Pană.

Walter a declarat că a ajuns la capătul răbdărilor şi simte că nu are cum să continue la cârma clubului clujean. "Nu mai pot. Deja totul a atins o limită. Nu înţeleg cum o mână de fani conduce alte zeci de mii. Nu pot să-i văd cum înjură antrenorul după doar două etape, cum merg la Alba Iulia şi intră în curţile unor oameni, cum sparg geamuri, cum distrug scaunele. Şi reţineţi, vorbim doar de 50-100 de persoane. Nu ştiu de ce ceilalţi nu iau atitudine, pentru că ştiu cum sunt adevăraţii fani ai clubului. Am ajuns la capătul răbdării, mi-am riscat sănătatea, mi-am neglijat familia, iar unii fani îşi bat joc de tot. Am investit peste 4 milioane de euro, am plătit datorii făcute de alţii. Nu ştiu ce au de împărţit cu mine. Mă gândesc serios să renunţ", a declarat Walter, conform prosport.

Ca un prim pas, patronul grupării clujene spune că nu va mai participa la niciun meci al echipei.

Patronul Universităţii a infirmat zvonurile conform cărora a luat în calcul demiterea antrenorului Marian Pană: "Să fie clar pentru toată lumea, Pană nu pleacă! Nu am discutat nici cu Viorel Moldovan, nici cu Ionuţ Popa nici cu Ovidiu Sabău, aşa cum a apărut prin presă. Sunt doar simple invenţii. Cum pot să-l schimb pe omul ăsta după două etape, când el are 15 jucători noi în echipă. Ar trebui să fiu absurd! Repet, nu ştiu de unde atâta înverşunare din partea unor fani. Mitică Dragomir zicea că s-ar putea să se retragă 6-7 echipe, eu cred că s-ar putea să fim noi primii", a mai spus Florian Walter.

Omul de afaceri a preluat clubul clujean în luna iunie a anului trecut, după ce a plătit aproape 1,5 milioane de euro, reprezentând datorii ale societăţii către bugetul de stat. "U" Cluj a promovat în Liga I după ce a terminat pe poziţia secundă în seria Vest a ligii secunde, în spatele echipei FCM Târgu Mureş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite