Walter: "Investesc triplu la Cluj faţă de Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul formaţiei Universitatea Cluj, Florian Walter, recunoaşte că a fost o surpriză victoria echipei sale pe terenul vicecampioanei, dar speră ca acesta să fie doar începutul, iar echipa să joace mai bine de la meci la meci, conform gsp.

"A fost o surpriză plăcută pentru noi victoria în faţa Unirii Urziceni, dar am muncit foarte mult pentru această partidă. Conducerea, jucătorii, toată lumea a fost pregătită pentru acest joc. Din păcate, am jucat în 10 în a doua repriză, nu am mai avut aceeaşi forţă în ofensivă, dar am obţinut un rezultat mare, pe terenul Unirii.

Echipa încă nu e la potenţial maxim, jucătorii nu se cunosc încă între ei. După două, trei meciuri avem potenţial de 50-60 la sută. Sper să fim în creştere şi să progresăm de la meci la meci. D-asta l-am şi apărat pe Marian Pană faţă de nişte suporteri care l-au jignit.

Noi nu avem datorii faţă de statul român, nici faţă de jucători, le-am plătit salariile pe luna iulie. Nu avem datorii nici faţă de jucătorii din sezonul trecut.

Investesc triplu faţă de ce bani dădeam la Dinamo, dar urmez un program pe o perioadă medie, iar la anul, pe un stadion nou, încercăm să facem performanţă.

Normal că ţin cu Dinamo etapa asta, în derby, chiar dacă sînt vecin cu George Copos. Chiar aseară am vorbit cu el, ştie că sînt ani de zile pe care i-am petrecut la Dinamo, asta e", a spus Walter la televiziunea sportro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite