Walter: "Nu-mi vine să cred că s-au stabilit asemenea preţuri la derby-ul Clujului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a declarat, luni, pentru ProSport, că nu se aştepta ca oficialii grupării CFR Cluj să stabilească preţuri între 150 şi 250 de lei la derbiul de sâmbătă, programat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Cel mai ieftin bilet, la peluza I, va costa 150 de lei, în timp ce spectatorii care doresc un tichet la tribuna I trebuie să scoată din buzunar 250 de lei.

Finanţatorul clubului "U" Cluj, Florian Walter, e de părere că preţurile stabilite de conducerea CFR-ului vor alunga oamenii de la stadion. "Nu-mi vine să cred că s-au stabilit asemenea preţuri. E păcat, pentru că un asemenea meci merita un stadion plin, ori la preţuri de peste 150 de lei nu vor veni decât foarte puţini oameni. Prin scumpirea biletelor, cei de la CFR îngrădesc accesul iubitorilor de fotbal, fie că ei sunt fani ai lui CFR sau U. Probabil că sunt şi oameni neutri în Cluj, care pur şi simplu vor să vadă un meci de fotbal, dar la asemenea preţuri nu cred că vor veni pe stadion", a declarat Walter. Biletele se vor putea achiziţiona începând de miercuri, de la casele special amenajate la stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", între orele 10.00-17.00. În ziua partidei, sâmbătă, casele vor fi deschise de la ora 10.00 până la 16.00. Conducerea echipei CFR Cluj a mai anunţat că fiecare spectator îşi va putea achiziţiona un singur bilet şi doar pe baza actului de identitate. De asemenea, pentru sectorul special destinat galeriei Universităţii un tichet va costa 150 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite