Walter: "Derbiul Clujului e mai dur decât Dinamo -Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că atmosfera din jurul derby-ului dintre CFR şi "U" este mai dură decât cea întâlnită la Bucureşti, între Steaua şi Dinamo.

Walter a adăugat că nu a crezut în niciun moment că se va ajunge la asemenea preţuri la bilete pentru acest joc. Walter e de părere că presiunea dinaintea meciului e pe umerii celor de la CFR, care au ca obiectiv titlul, faţă de calificarea într-o cupă europeană, ţelul Universităţii.

"Derbiul Clujului e mai dur decât cel dintre Steaua şi Dinamo. Acolo nu există tensiuni între conducători, doar între suporteri. Aici, acţiunea cu biletele a pus capac. Nu m-aş fi aşteptat niciodată să facă aşa ceva, vă spun sincer. Credeam că sunt exagerări. Eu niciodată nu o să mă răzbun pe ei, în retur biletele vor avea preţuri normale, 15-20-30 de lei. Pentru noi e important să terminăm între primele cinci, ei au ca obiectiv titlul, aşa că presiunea e la CFR, mai ales că joacă acasă. Mă bucur că în doi ani şi jumătate am ajuns să ne batem de la egal la egal cu CFR, am făcut un salt uriaş. Fotbaliştii mi-au spus că nu-i interesează prima şi vor juca pentru suporteri. Sunt convins că nu vor fi incidente. Am mari emoţii înaintea jocului, e normal", a spus Florian Walter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite