Vugrinec: "Dinamo a dominat tot meciul, dar noi am avut noroc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Davor Vugrinec (NK Varazdin) a declarat că echipa sa a fost dominată şi a avut mare noroc în meciul cu Dinamo, scor 2-2, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa.

"În prima parte a jocului a fost panică în rândul nostru, pur şi simplu ne-am pierdut, am luat goluri şi a trebuit să regândim strategia. Dinamo a dominat tot meciul, iar noi am înscris de două ori cu mare şansă", a spus autorul celui de-al doilea gol al echipei sale.

Portarul Denis Krklec a explicat cum a reuşit să apere penaltiul executat de Ionel Dănciulescu. "E o loterie. Vugrinec mi-a strigat înainte de penalti să stau pe picioare până în ultima secundă. Aşa am făcut și am reușit să parez lovitura de la 11 metri", a spus Krklec.

Fundaşul Adam Susac, care a deviat mingea în propria poartă la primul gol al dinamoviştilor, a subliniat că a fost un moment nefericit. "Tkalcici m-a împins din inerție şi mingea s-a dus în poartă. Când l-am faultat pe Torje şi s-a acordat penalti, infracțiunea a fost în afara careului. Oricum, bine că a apărat portarul nostru. Rezultatul este excelent în perspectiva returului", a spus Susac.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei croate NK Varazdin, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Susac '5 (autogol) şi Moţi '16, în timp ce pentru NK Varazdin au înscris Sacer '43 şi Vugrinec '45+2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite