„Vreau la Rapid, dar nu o să aştept la infinit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Timişoara, slovacul Marian Cisovsky (foto dreapta) este curtat insistent de un club din ţara sa, Slovan Bratislava.

Stoperul îi amână pe conaţionalii săi şi a dezvăluit motivul pentru „Adevărul". „Eu îmi doresc să vin la Rapid. Am avut câteva discuţii cu cei de acolo, dar de vineri nu mi-au mai dat niciun semn de viaţă", ne-a explicat Cisovsky.

„Cei de la Slovan încearcă să mă convingă să semnez cu ei de trei săptămâni. Este posibil să o fac, dacă simt că Rapidul nu mă mai vrea. E important pentru mine să-mi găsesc echipă cât mai repede, nu-mi permit să pierd timpul aşteptând. Trebuie să intru în programul de pregătire al unui club, să mă reobişnuiesc cu antrenamentele, să fiu apt de joc cât mai repede", a continuat jucătorul de 31 de ani.

Acesta regretă despărţirea de Poli: „Am petrecut la Timişoara cea mai frumoasă perioadă a carierei mele. Mi-a părut rău că am plecat de acolo, dar nu mai puteam sta. Au fost mari probleme cu banii în ultimul an, aveam restanţe de trei, patru luni. Dacă nu ar fi fost lucrurile astea, aş fi rămas încă un an, chiar şi în«B»".  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite