Vrea să rupă blestemul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Mureşan
Gabi Mureşan

Gabi Mureşan speră ca CFR Cluj să strice tradiţia celor şapte meciuri consecutive în care ardelenii nu i-au învins în deplasare pe roş-albaştri. Clujenii vin cu gânduri mari pe „Naţional Arena“, la partida contra Stelei, programată mâine.

Fotbaliştii de la CFR nu au bătut niciodată Steaua în deplasare, însă speră să „rupă" acum acest blestem. Gabi Mureşan, unul dintre puţinii români care se regăseşte printre titularii lui Jorge Costa, susţine că a venit vremea revanşei. „Simt că la acest meci vom schimba istoria! Avem şi avantajul moral că jucăm pe „Arena Naţională", care nu este practic stadionul Stelei, ci al tuturor românilor, deci şi al nostru", a spus închizătorul CFR-ului, pentru „Adevărul".

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani n-a fost deloc impresionat de victoria Stelei în faţa  rivalilor de la Dinamo: "Era normal să se mobileze pentru că au jucat derby-ul României. Mie îmi convine faptul că au câştigat aceea partidă, pentru că acum probabil se aşteaptă să ne bată şi pe noi. Dacă ar fi pierdut, ar fi fost obligaţi să dea totul cu noi, era alt nivel de concentrare. Eu chiar nu sunt îngrijorat pentru că ştiu că avem cel mai valoros lot din ţară şi dacă suntem uniţi şi atenţi, nu vom avea deloc probleme cu Steaua".

Îl avertizează pe Rusescu

Nici forma excelentă pe care o traversează Raul Rusescu, omul care i-a „scos" pe jucătorii lui Ilie Stan în ultimele meciuri, nu-l pune pe gânduri pe Mureşan: „Rusescu o să fie în zona mea, am eu grijă de el. O să se mişte, dar doar cu spatele la poartă noastră! Steliştii au mulţi jucători periculoşi, gen Rusescu, Tănase sau fraţii Costea, care sunt atacanţi buni, imprevizibili, dar nu vom avea probleme".

"Nu trebuie să vină patronul Paszkany să ne anunţe pe ce primă jucăm. La astfel de meciuri contează ambiţia noastră şi orgoliul, nu banii."
Gabi Mureşan
mijlocaş CFR Cluj

Steaua - CFR Cluj

28.11.2010    2-2
09.08.2009    2-2
22.04.2009    1-1
02.03.2008    3-1
13.10.2006     4-2
14.05.2006    2-0
14.05.2005     1-0
* au fost luate în calcul partidele disputate după promovarea din 2004 a lui CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite