Vranjes, vedetă peste noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cele două goluri înscrise pentru gorjeni în victoria de luni cu FC Braşov, scor 2-1, mijlocaşul e dorit de Steaua şi în Rusia. Impresarul fotbalistului susţine că acesta a jucat ultimul meci la Pandurii, urmând să-l redirecţioneze pe Vranjes.

„Mi-a plăcut Vranjes, trage direct pe poartă. Are 25 de ani, l-aş aduce la Steaua", a declarat patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, la finalul partidei amintite. Oficialii Pandurilor afirmă că vor renunţa la Vranjes doar în cazul unei oferte foarte avantajoase, dar impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovici, susţine că fotbalistul a jucat luni ultimul său meci pentru gruparea din Târgu-Jiu: „Vranjes este dorit de FC Krasnodar şi de Steaua. Vrem să depunem memoriu, pentru ca el să devină liber, întrucât există o neregulă în contractul cu Pandurii". 

Trebuia să vină  în românia cu fratele

Născut la 11 octombrie 1986 în oraşul bosniac Banja Luka, Vranjes a ajuns la Pandurii în ianuarie 2010, la propunerea lui Zvonko Milojkovici, cel care a mai adus la Târgu-Jiu jucători ca Vojislav Vranjkovici şi Novak Martinovici. Iniţial, împreună cu mijlocaşul ar fi trebuit să vină şi fratele acestuia, actualul internaţional bosniac Ognjen Vranjes (22 de ani), care n-a fost însă pe placul antrenorului de atunci, Liviu Ciobotariu. Ognjen, care e fundaş central, joacă acum în Rusia, la FC Krasnodar.

Ionuţ Badea îl ţinea prin tribune

„Îmi place în România. Târgu-Jiu este un oraş mic, în care nu prea ai ce face, dar eu mă concentrez oricum numai la fotbal, nu la distracţii. Sper să revin în atenţia echipei naţionale. Am o singură selecţie, dar am jucat mai mult la tineret, unde am fost coleg cu Edin Dzeko", a povestit Stojan Vranjes.

Vranjes îi datorează forma din acest moment antrenorului Petre Grigoraş, care a ştiut să-i ofere libertatea de care avea nevoie pe teren. „Este un jucător care are calităţi. Eu sper să nu am surprize neplăcute şi să rămân fără el până la iarnă", a declarat Grigoraş. Numele fostului antrenor de la Pandurii, Ionuţ Badea, îi stârneşte amintiri neplăcute lui Vranjes, care nu prindea nici măcar lotul la Pandurii în mandatul actualului tehnician de la „U" Cluj.  De altfel, bosniacul a şi răbufnit la adresa lui Badea în momentul plecării acestuia: „De la galerie, de unde mă trimitea Badea, nu puteam să dau goluri. Eu sunt mijlocaş ofensiv, dar el mă vedea fundaş!".

Transferaţi de Gigi după un meci bun

- Liviu Băjenaru - A fost remarcat la Gloria Bistriţa, în sezonul trecut. Becali ar fi vrut să-l dea la Astra, dar nu poate, întrucât a fost legitimat deja la două echipe.
- Mihai Guriţă - A fost văzut de Becali, în 2007, când avea 34 de ani şi juca la Farul. N-a jucat însă la Steaua decât în pregătiri, după care a ajuns la Gloria Buzău.
- Robert Neagoe - A fost transferat în 2008, de la CS Mioveni, dar n-a jucat decât la Steaua II, în Liga a III-a.
- André Nunes - Brazilianul a fost remarcat de Becali în „dubla" cu Zaglebie Lubin, din 2007. N-a prins niciun minut la Steaua, fiind redirecţionat imediat către Gloria Buzău.
- Dino Eze - Nigerianul s-a ales şi el doar cu o conferinţă de prezentare, în 2008. A fost returnat apoi la Gloria Buzău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite