Votaţi antrenorul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la nivel de echipe de club stăm extrem de slab din punct de vedere al reprezentării internaţionale, la capitolul antrenori putem spune că avem motive să fim mândri.

Pe lângă Mircea Lucescu, care rămâne în top deşi a ieşit lamentabil din grupele Ligii Campionilor, merită remarcată ascensiunea lui Dan Petrescu, care devine, încet-încet, un nume în fotbalul rus. Oficialii lui Kuban Krasnodar chiar i-au prelungit deunăzi contractul „Bursucului“. Şi Boloni a izbutit un sezon bun la PAOK, grecii fiind deja calificaţi în primăvar Ligii Europa. Evident, şi Comsin Olăroiu este demn de semnalat chiar dacă a ales petro-dolarii în schimbul unei experienţe europene.

Pe lângă tehnicienii care activează în afara graniţelor ţării, mai trebuie remarcaţi şi câţiva antrenori din Liga I. Iar Liviu Ciobotariu este unul dintre ei. Fostul fundaş a izbutit să facă din Dinamo o echipă puternică pentru întrecerea internă, să o ducă, dar mai ales să o menţină pe primul loc. În fine, a fost şi anul lui Viorel Hizo, singurul tehnician din „garda veche“ care nu numai că a rămas în sistem, dar a şi obţinut rezultate remarcabile cu FC Vaslui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite