Vor să-l gonească pe Marius Niculae

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Săgeată“ a „primit“ o nouă reducere salarială, având în prezent 200.000 de euro pe an, după ce la revenirea la Dinamo, în vara lui 2008, câştiga jumătate de milion de euro pe sezon! Astfel, şefii vor să-l determine să accepte orice ofertă din străinătate pentru a scăpa de el.

Cum roş-albii stau bine în ofensivă, serviciile lui Marius Niculae pot fi neglijate mai ales că randamentul său din ultimul timp a fost unul scăzut. În condiţiile în care remuneraţia atacantului seacă bugetul clubului, el a fost chemat, în mai multe rânduri, la negocieri. Ultima dată, chiar recent. Deşi la începutul sezonului contractul său se ridica la 280.000 de euro, acum valoarea sa a fost diminuată până la 200.000 de euro.Nemulţumit, „Săgeată" a acceptat noua propunere a acţionarilor, însă nu vrea să mai continue în „Ştefan cel Mare". Exact, ce-şi doresc şi conducătorii care speră să-l determine pe Niculae să părăsească „haita" prin aceste „şicane".

Fotbalistul de 29 de ani a primit şi o hârtie în care se specifică faptul că poate pleca la orice formaţie din străinătate, fără ca Dinamo să ceară vreo sumă de transfer. Până acum ofertele pe adresa sa au fost doar din Asia şi din Cipru, dar niciuna satisfăcătoare din punct de vedere financiar.

Vlăduţ Munteanu se antrenează cu „câinii"

Mijlocaşul celor de la Wolf­sburg, Vlăduţ Munteanu, se pregăteşte de sâmbătă, alături de elevii lui Ioan Andone. Fostul „câine" se află în ultimele şase luni de contract cu nemţii şi vrea să-şi găsească un alt angajament în Germania, mai ales că Dinamo nu-şi permite să-i plătească salariul actual, de 360.000 de euro anual. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite