„Vor să-l cureţe fiindcă nu e din gaşca lor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu a criticat atitudinea clujenilor, care cer excluderea fiului său, Teo. Start cu stângul pentru Teo Crăciunescu! În primul său meci în actuala stagiune, centralul vâlcean a comis două erori grave.

În minutul 20 al meciului CFR - Astra, la scorul de 0-0, atacantul clujenilor, Bjelanovici a scăpat perpendicular spre poarta ploieştenilor, dar a fost faultat clar de Rohat. Decizia centralului Teo Crăciunescu? I-a acordat cartonaş galben pentru simulare fotbalistului de la CFR în loc să-l elimine pe fundaşul Astrei! Zece minute mai târziu, o nouă fază controversată, o nouă eroare de arbitraj. La scorul de 0-1, fundaşul prahovenilor, Nogo l-a faultat în careu pe atacantul Bud, numai că centralul a lăsat jocul să continue în loc să dicteze penalty.

Tatăl său l-a încurajat

Dacă Teo Crăciunescu nu a vrut să răspundă la telefon pentru a explica ce a văzut din teren, tatăl său, fostul mare arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, a comentat pentru „Adevărul" fazele litigioase.

„Teo m-a sunat în dimineaţa de după meci şi mi-a spus că a văzut reluările şi a recunoscut că a greşit. Ambele faze au fost dificile. I-am spus că trebuie să continue căci astfel de incidente fac parte din viaţa de arbitru", a spus Ion Crăciunescu.Acesta nu l-a menajat însă pe preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, cel care a cerut excluderea lui Teo din rândul arbitrilor de Liga I.

„Atunci când se comit greşeli în favoarea CFR-ului, Iuliu Mureşan nu comentează, dar când se întâmplă ca arbitri să-i defavorizeze pe clujeni, atunci preşedintele clubului cere excluderea vinovatului. Teo nu face parte din gaşca lor, de aceea se cere să fie dat afară", a acuzat Crăciunescu senior. Teo Crăciunescu riscă o reţinere de la delegări de până la patru etape pentru greşelile sale.

Până vineri el nu condusese nicio partidă în noul sezon întrucât nu a trecut probele fizice susţinute cu ceilalţi arbitri din lotul A. Centralul a reuşit să bifeze testele cu succes abia la data de 4 august, odată cu colegii săi din Liga a II-a.

Teo „comisarul"

- În martie 2010, după meciul Bistriţa - Craiova (2-1), când a acordat un penalty gratuit gazdelor, a spus că vrea să se retragă, dar ulterior a revenit.
- În mai 2009, la un meci, Minerul Lupeni - ACU Arad, n-a dictat un penalty pentru gazde şi era să fie linşat de jucătorii din Lupeni.
- În martie 2009, la meciul Rapid - Oţelul, a dictat penalty pentru gazde, dar Lazăr a admis că nu a fost faultat şi Crăciunescu a revenit asupra deciziei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite