Voinescu: "Primăria Capitalei, responsabilă pentru gazonul de pe Arena Naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL, Sever Voinescu, susţine, la RFI, că responsabilă pentru starea proastă a gazonului la meciul de fotbal România-Franţa, de pe Arena Naţională este Primăria Capitalei.

Sever Voinescu declară că întregul scandal privind gazonul de pe Arena Naţională este "trist" şi se arată "revoltat" de această poveste. "Povestea asta cu gazonul, sincer, m-a revoltat. Eu nu sunt un microbist, m-am uitat la acest meci, după ce nu m-am mai uitat la fotbal mulţi ani de zile, dar m-am lăsat atras de toată discuţia din jurul stadionului, care e spectaculos (...)", spune vicepreşedintele PDL.

"Povestea gazonului arată ceva profund: felul în care ştim să ducem până la capăt proiecte grandioase. (...) La un stadion de o asemenea anvergură, care a costat atât de mulţi bani, ultimul detaliu, care probabil s-a dovedit a fi şi cel mai important în final să fie tratat cu asemenea neglijenţă... E trist!", crede Sever Voinescu.

Purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor îl consideră vinovat pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu: "Responsabilitatea este fără îndoială a celui care a gestionat întregul proces de construcţie. Mie mi se pare normal ca cel care plăteşte să fie mereu cu ochii pe constructor şi să-i explice că dacă constructorul face rabat la calitate într-un anumit punct, cel care plăteşte trebuie să fie acolo şi să refuze, să-i solicite refacerea lucrării". "Să spunem că dumneavoastră sau eu sau orice om îşi reface un apartament. Păi, nu eşti mereu acolo, cu ochii pe muncitori, cum îndreaptă zidurile, cum zugrăvesc, cum pun faianţa, cum pun parchetul? În momentul în care greşesc, le spui imediat «opreşte-te, nu e bine aici!»", adaugă Sever Voinescu.

"Primăria este cea care a asumat tot acest proiect, îl plăteşte din banii contribuabililor şi trebuie să-l ducă mai departe", conchide vicepreşedintele PDL. La rândul său, Primăria a declarat că nu ea este responsabilă pentru starea gazonului, ci constructorul.

Bucăţi din teren s-au desprins la propriu, după o jumătate de oră, la meciul România-Franţa, din preliminariile Euro 2012, partidă jucată marţi seară, pe Arena Naţională, fiind primul meci jucat pe noul şi stadion. Calitatea slabă a gazonului a fost de altfel şi ţinta ironiilor presei franceze, după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite