Petrovici: "Apărarea a fost catastrofală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Vladimir Petrovici, a declarat, joi, după remiza cu Myllykosken Pallo-47, scor 3-3, că nu este deloc mulţumit de prestaţia fotbaliştilor săi, care au jucat în prima repriză de parcă nu ar fi făcut fotbal niciodată.

"Nici nu mai ştiu ce să spun după un asemenea meci. În primul rând jucătorii s-au relaxat şi au făcut exact ceea ce eu le-am spus să nu facă, înaintea acestui meci. Le-am spus că aceste partide sunt cele mai periculoase, pentru că intri prea relaxat în ele. În prima repriză am jucat de parcă niciodată nu am fi făcut fotbal. Apărarea a fost catastrofală. La pauză, le-am spus jucătorilor că nu avem nimic de pierdut şi că jucăm să vedem ce iese. Nu sunt deloc mulţumit de ceea ce am văzut astăzi şi singurul lucru care mă face fericit este faptul că am obţinut caliificarea în turul următor", a spus Petrovici.

Tehnicianul a subliniat că nu şi-a certat jucătorii la pauză, când erau conduşi cu 3-0. "Nu i-am certat la pauză şi nu am vrut să ţip la ei, pentru că nu acest lucru ar fi făcut bine echipei. I-am încurajat pentru că mai aveam de jucat o repriză", a adăugat Petrovici.

El a declarat că fostul jucător dinamovist Ianis Zicu, care a debutat cu gol, joi, la FC Timişoara, încă nu este în cea mai bună formă: "Vom vedea ce încredere va căpăta prin acest gol, însă el nu este refăcut complet şi mai are mult de recuperat".

Echipa FC Timişoara s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 3-3 (0-3), cu formaţia finlandeză Myllykosken Pallo-47, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, FC Timişoara s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Europa va avea loc, vineri, de la ora 14.30, la Nyon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite