Vivi Răchită: "Sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul ploieştenilor, Valeriu Răchită, a declarat că echipa sa nu a practicat un joc bun în victoria la limită în faţa lui FC Argeş, însă cel mai important este că a obţinut cele trei puncte.

În urma victoriei cu piteştenii, Petrolul se menţine pe locul doi în clasamentul Seriei a 2-a, la egalitate de puncte cu liderul Voinţa Sibiu, dar cu golaveraj inferior.
"A fost un meci greu astăzi, împotriva unei formaţii cu jucători foarte talentaţi. Eu sunt mulţumit de victoria pe care am obţinut-o pentru că la ora actuală noi avem nevoie de puncte şi nu neapărat de spectacol. A fost un joc cu mai multe ocazii de a marca, noi am valorificat una dintre ele şi ne-am impus aici şi rămânem în cursa pentru promovare. Ploieştiul este ca şi oraşul Piteşti, fără echipă în Liga I, pentru că Astra nu este formaţia oraşului nostru ci a unui cartier. Situaţia este una similară între Petrolul şi FC Argeş. Cu siguranţă dacă ar apărea o echipă în acest oraş care să joace în Liga I, nimeni nu ar fi interesat de ea, pentru că FC Argeş rămâne FC Argeş", a declarat Vivi Răchită.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite